Thuis Productenabs plastic kast

Abs van de schoolbibliotheek Plastic Kastslag onderaan Structuur Multifunctioneel Ontwerp

Abs van de schoolbibliotheek Plastic Kastslag onderaan Structuur Multifunctioneel Ontwerp

School Library Abs Plastic Locker Knock Down Structure Multifunction Design

Productdetails:

Plaats van herkomst: Foshan, China
Merknaam: FREESEA
Certificering: CE Certificates
Modelnummer: Hgz-350

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 30 Deuren
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Freesea kleurrijke verpakking of duidelijke verpakking met Engels handboek
Levertijd: 7-15 het werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 10000 karton/Kartons per Week
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Pakket: Geassembleerd voordeel: Waterdicht
Materiaal: Plastic kleur: OEM
slot: Rfid/digitaal slot/compad slot Structuur: Neerhalen
Hoog licht:

plastic storage locker

,

plastic gym lockers

ABS van de de Kasttechniek van Dorm van de Schoolbibliotheek de Plastic Plastic Kast met Slot

Inleiding:


De garderobes kunnen in drie types worden verdeeld: staalkasten, houten kasten, en plastic kasten.
Staalkast: Het keurt uitstekende kwaliteit koudgewalste staalplaat van 0.4~0.8mm goed; het kabinet wordt gemaakt van het phosphating en antiroestbehandeling door elektrostatisch nevelmateriaal; de kleur is matte wit of het grijsachtige wit, andere kleuren kan worden aangepast; Specificatie: 1800/1850*900*420mm, onconventionele groottefabrikanten kan opdracht geven tot; sommige fabrikanten zullen ook ijzerblad gebruiken om kosten te besparen, te besteden gelieve aandacht wanneer het kopen.
ABS kast, als een plastic kast of een staalkast die ook wordt bekend. De plastic kasten worden wijd gebruikt in diverse speciale plaatsen toe te schrijven aan hun unieke materialen, vochtigheid, roest, effect, hitte, zure en alkaliweerstand, zoals zwembaden, gymnasiums, belangrijke universitaire badkamerss, stranden, Geschiktheidsclubs, badende centra, posten, metroposten, grote industriële en mijnondernemingen, warenhuizen, supermarkten, bibliotheken, sportterreinen, skitoevlucht, golfcursussen en veel andere plaatsen.
Abs de kast is vochtbestendige, anticorrosieve en slijtvaste, niet-toxische en smaakloze, heldere kleur zonder het langzaam verdwijnen, nooit roest, lange levensduur etc.

 

De Instructies van de kastzorg:

 

De ruimte in de kast is gemakkelijk om tegen licht te drogen en te beschermen. Het natte milieu neigt om het plastic poeder op de oppervlakte van de staalkast te veroorzaken om weg te vallen en roest te veroorzaken. Het plastic poeder is gevoelig voor ultraviolette stralen en verdwijnt gemakkelijk langzaam. Het kan met een vochtige doek worden schoongemaakt, dan met een droge doek worden afgeveegd. Het is niet gemakkelijk schoon te maken. Het kan na het toepassen van het met tandpasta worden schoongemaakt.
De nieuwe plastic kast kan direct met water worden gewassen, dat eenvoudig en geschikt is. Niet meer bang van vochtigheid en roest, is het enkel voor eens en voor altijd in een vochtig milieu. Een gemakkelijke manier om de glans van een staalkast te herstellen is wat azijn aan het warme water toe te voegen, dan gebruik een zachte doek in azijnwater, gebruikt teveel kracht niet onderdompelde, anders zal het de verffilm beschadigen. U kunt melk ook gebruiken om de geur van meubilair te verwijderen: plaats eerst een kop van gekookte melk binnen het meubilair (kabinetstype), sluiten de deur, wachten op de melk uit te koelen, en de originele geur in het meubilair zal verdwijnen.

 

Feartures:


1. Multifunctioneel ontwerp, kastkoning, voorbij uw verbeelding.
school plastic kast/rfid kastslot/de celtelefoon van de vingerafdrukkast het laden post
 

2. De kleurrijke opties, verfraaien uw kleedkamer.

3. Verse geur, niet - giftig materiaal.

4. De lange levensduur, wordt nooit roest.

5. Slim Slot, codeslot, mechanisch slot, roterend slot.

 

Onderhoud:

 

1. De ruimte voor de kast is gemakkelijk om tegen licht te drogen en te beschermen. Het vochtige milieu maakt het plastic poeder op de oppervlakte van de staalkast weg vallen en tot roest leiden. Het plastic poeder is gevoelig voor ultraviolet licht en verdwijnt gemakkelijk langzaam. Het kan met een vochtige doek worden schoongemaakt, dan met een droge doek worden afgeveegd. Het is niet gemakkelijk schoon te maken. Het kan na het toepassen van het met tandpasta worden schoongemaakt.

 

2, de nieuwe plastic die kast kunnen direct met water, eenvoudig en geschikt, niet meer worden gewassen bang van vochtigheid en roest, in een vochtig milieu wordt de geplaatst, het is enkel voor eens en voor altijd. U kunt wat azijn aan het warme water zacht ook toevoegen, dan gebruik een zachte doek aan azijnwater. Gebruik teveel kracht niet of beschadig de verffilm. Of u kunt melk gebruiken om de geur van meubilair te verwijderen: zet eerst een kop van gekookte melk binnen het meubilair, sluiten de deur, wachten op de melk uit te koelen, en de originele geur in het meubilair zal verdwijnen.

 

Inleiding:

 

De plastic die kasten, ook als plastic staalkasten, plastic kasten (ABS kast) worden bekend worden, plastic kasten met zijn uniek materiaal, vochtigheid, roest, effect, hitte, zuur en alkali, enz. wijd gebruikt in diverse Speciale plaatsen, zoals zwembaden, gymnasiums, belangrijke universitaire badkamerss, stranden, geschiktheidsclubs, badende centra, posten, metroposten, grote industriële en mijnondernemingen, warenhuizen, supermarkten, bibliotheken, sportterreinen, skitoevlucht, golfcursussen en veel andere plaatsen.

 

Kenmerken:

 

1, met vochtigheid, anticorrosieve en slijtvaste, niet-toxische en smaakloze, heldere kleur zonder het langzaam verdwijnen, roest nooit, lange levensduur en andere kenmerken.

 

2. Tegelijkertijd, omdat de grondstof butadieen (rubbercomponent) bevat, heeft het product hoge effectweerstand.

 

3. Nochtans om de kosten te drukken, gebruiken vele binnenlandse fabrikanten plastic injectiematerialen zoals HEUPEN met ijzervormen te vormen, zodat worden de kosten van de producten gedrukt, maar de kwaliteit van de producten wordt zeer verminderd.

 

Ruimte Aanpassing:

 

De oudere ouders stapelen meer kleren, gewoonlijk minder het hangen stukken, zodat kunt u nadenken makend meer lagen en de laden wanneer het ontwerpen, terwijl de bejaarden niet wegens fysische conditie beklimmen of zouden moeten hurken, zouden de lade in de kast niet bij de bodem moeten worden geplaatst. Het zou ongeveer 1 meter boven de grond moeten zijn. Als de voorwaarden toelaten, is het best nadenken opheffend de hanger op het hoogste niveau van de garderobe.
De kleding van kinderen, gewoonlijk minder het hangen stukken, stapelde meer, en overwegend de plaatsing van het speelgoed van kinderen, is het best om een groot lichaamskabinet te overwegen wanneer het ontwerpen van de garderobe, slechts is de bovenlaag van de tegenhanger, de lagere laag leeg, kunnen de geschikte Kinderen de deur openen en speelgoed op elk ogenblik verzamelen om de de prethouding van de kinderen te ontmoeten.
De kleding van jonge paren is gediversifieerd. Over het algemeen, zijn de linkerzijde en de rechterkanten respectievelijk plaatsen als bergruimte voor elk van de mannen en de vrouwen. De hangers in het kabinet zijn gewoonlijk verdeeld in twee lagen, de laag en de bovenkant, en de overhemden kunnen ook in afzonderlijke kleine laden of planken worden geplaatst, die niet door de bovenmatige wasserij worden gerimpeld. Het ondergoed, de banden en de sokken kunnen voor speciale kleine plaiden worden gebruikt, die voor kledingsonderhoud meer intuïtief goed en en geschikt zijn; de sweaters kunnen in diepe laden worden geplaatst; de broeken worden opgeslagen in specifieke pylonen.

 

Decoratie:

 

Aangepast volgens het huisvestingsgebied
De huis-aangepaste producten moeten aan de dagelijkse behoeften van familieleden eerst voldoen. Wanneer het kiezen van douanemeubilair, zouden het type en de grootte van het product moeten worden bepaald gebaseerd op het aantal en de voorwaarde van familieleden. Als de grootte van het huis beperkt is, maar de bevolking is lichtjes groter, zou het meubilair ruimtebesparend moeten zijn. Wanneer het kiezen van producten zoals garderobes en kabinetten, zou de vorm zo eenvoudig mogelijk moeten zijn en het volume zou vrij klein moeten zijn.
Met de decoratiestijl zou moeten worden verenigd
Vele mensen klagen over het meubilair dat terug aan het huis komt. Na naar huis wordt gezet, voelt het verschillend van de decoratiestijl van het huis. In dit verband, stellen de deskundigen voor dat de stijl van het meubilair vóór de vernieuwing zou moeten worden bepaald. Dan, volgens deze stijl, ga meubilair en zachte kleren aanpassen, kopen, zodat de situatie dat het meubilair en de algemene decoratiestijl niet eenvormig zijn kan worden vermeden.

 

Geurbehandeling:

 

1. Gebruik keurig een schone katoenen handdoek, vouw het in de kast. De fijne gaten op de handdoek kunnen de geur in de kast absorberen. Na een tijdje, wordt de handdoek genomen en met warm water gewassen. Na het drogen, kan het worden gebruikt.

 

2. Theewater, plantaardig te ruiken water: veeg de kast met een schone zachte doek op het theewater (of water af dat door de groenten) hebben overgegaan, niet alleen kan het meubilair maken zwak ruiken, maar ook de meubilairoppervlakte helder en niet gemakkelijk maken weg te schilderen.

 

3. Gebruik gaas om 50 gram thee in de kast in te pakken. Na één maand, neem het en stel het aan de zon bloot, dan zet het in de kast en gebruik herhaaldelijk het. Het kan de geur van de kast ook verwijderen.

 

4. Taomiwater aan geur: neem een zachte doek op het rijstwater, voeg een weinig witte azijn toe, veeg de oppervlakte van de garderobe af heeft ook een goed effect.

 

5. Melk aan geur: kook de melk en giet het op de diepe grondplaat, open het kabinet, zet een paar lagen van krant of een paar stukken van doek in het kabinet (zodat de bodem van de melk te heet is om het teken) uit te branden, zet het melkdienblad in het dossierkabinet, sluit de deur, en de geur in het kabinet zal na vijf of zes uren worden verwijderd. Men zou moeten opmerken dat het kabinet voor een tijdje zou moeten worden geopend nadat de melk wordt genomen, om de stoom van de hete melk te verhinderen in het dossierkabinet te blijven om vochtigheid te vormen.

Contactgegevens
Guangzhou City Freesea Industrial Co., Ltd.

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)