Thuis

GUANG ZHOU CITY FREESEA ELECTRICAL CO., LTD

China GUANG ZHOU CITY FREESEA ELECTRICAL CO., LTD certificaten
China GUANG ZHOU CITY FREESEA ELECTRICAL CO., LTD certificaten
Ik hoop FREESEA meer en meer bloeiend zal worden en gelukkig zal samenwerken!

—— Petter

Briljant van gisteren die als zon in de hemel, het briljante verblinden wordt gehangen; De eenheid van vandaag die is als een vuist in elke hand wordt dichtgeklemd. Hoop morgen zoals kunpengvleugels, vliegende hemel. Mei het bedrijfwerk samen om nieuwe successen tot stand te brengen.

—— kate

Ik ben online Chatten Nu

GUANG ZHOU CITY FREESEA ELECTRICAL CO., LTD

1 2 3 4 5 6 7
GUANG ZHOU CITY FREESEA ELECTRICAL CO., LTD GUANG ZHOU CITY FREESEA ELECTRICAL CO., LTD GUANG ZHOU CITY FREESEA ELECTRICAL CO., LTD GUANG ZHOU CITY FREESEA ELECTRICAL CO., LTD GUANG ZHOU CITY FREESEA ELECTRICAL CO., LTD GUANG ZHOU CITY FREESEA ELECTRICAL CO., LTD GUANG ZHOU CITY FREESEA ELECTRICAL CO., LTD
Het bedrijfmilieu De bouw van de bedrijfgroep activiteiten De tentoonstelling van de groepsfoto De tentoonstelling van de groepsfoto De tentoonstelling van de groepsfoto De tentoonstelling van de groepsfoto Fabriek
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : Freesea
Aantal werknemers : 120~500
Jaarlijkse omzet : 6000000-10000000
Opgericht Jaar : 2014
Export pct : 70% - 80%
HIGH QUALITY: Trust Seal, Credit Check, RoSH and Supplier Capability Assessment. company has strictly quality control system and professional test lab.
DEVELOPMENT: Internal professional design team and advanced machinery workshop. We can cooperate to develop the products you need.
MANUFACTURING: Advanced automatic machines, strictly process control system. We can manufacture all the Electrical terminals beyond your demand.
100% SERVICE: Bulk and customized small packaging, FOB, CIF, DDU and DDP. Let us help you find the best solution for all your concerns.

Guang Zhou City Freesea Electrical Co. , Is Ltd een moderne geïntegreerde onderneming die aan internationale sleep verbindt. Het specialiseert zich in elektromateriaal, zoals waterpomp, waterfilter, luchtpomp, luchtventilator en aquariumtoebehoren. Het product is veilig, betrouwbaar, duurzaam en populair in binnenlands en in het buitenland. Zijn goede dienst wint dag aan dag vele klanten. Freesea plaatst de eisen van de klanten aangezien de kern, aandacht aan personeel opleiding en de innovatieve diensten besteedt, en leidt tot een professioneel team met zekere zelf-vernieuwing, harde studie, pragmatisch & innovatief, brengt u de waarborg van vertrouwen. De integriteit is het sleutelwoord van Freesea, houden wij ons aan de bedrijfsfilosofie „integriteit van beheer, dringt de eerlijkheid van de dienst en kwaliteit-georiënteerd“, altijd aan om nieuwe transcendence te maken en ernaar te streven het model van dit gebied te worden. Freesea verstrekt het goederen en diensten onophoudelijk van uitstekende kwaliteit voor binnenlandse en buitenlandse markten.

Contactgegevens
GUANG ZHOU CITY FREESEA ELECTRICAL CO., LTD

Contactpersoon: Ms. Sindy Jin

Tel.: +86-13535307437

Fax: 86-020-36401571

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)