Thuis

GUANG ZHOU CITY FREESEA ELECTRICAL CO., LTD Fabrieksreis

China GUANG ZHOU CITY FREESEA ELECTRICAL CO., LTD certificaten
China GUANG ZHOU CITY FREESEA ELECTRICAL CO., LTD certificaten
Ik hoop FREESEA meer en meer bloeiend zal worden en gelukkig zal samenwerken!

—— Petter

Briljant van gisteren die als zon in de hemel, het briljante verblinden wordt gehangen; De eenheid van vandaag die is als een vuist in elke hand wordt dichtgeklemd. Hoop morgen zoals kunpengvleugels, vliegende hemel. Mei het bedrijfwerk samen om nieuwe successen tot stand te brengen.

—— kate

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  De GROEP van HONGKONG is FREESEA geëngageerd aan high-end zwembadpomp vervaardigend bijna 20 jaar geweest, heeft het van een goede reputatie in de poolindustrie genoten, breidt het merk zich begint van het „Kapitaal van PISCINA&SPA“ uit -Barcelona, is nu het uitgevoerd naar meer dan 30 landen, producten gebruikte het zwembad dynamische technologie van Spanje,

   

  Na jaren van ontwikkeling en technologieprecipitatie die, is de pompkwaliteit vooruitgegaan aan het hoge niveau, pompprestatie-indicators ver boven de de industrienorm, vooral goed - door ultra vrij prestaties wordt gekend. om one-stop dienst aan onze cliënten te verlenen, introduceerde het bedrijf de bekwame technologie van Duitsland Siemens om vele industriële materiaalworkshop op Guangzhou, Ningbo en andere gebieden op 2005 op te bouwen, zich specialiseert in de productie van de filter van het glasvezelzand, de ventilator van de hoge druklucht, van de de lucht de koelere ventilator enz. van luchtpompen post van de de Opstellingsdiensten in China de hoofdstad, verkoopnetwerk met alle naties verbindt.

   

  FREESEA werd ook veel succes van internationale tentoonstelling, is het benoemd door Hilton hotel verantwoordelijk voor hun zwembadproject in zuidelijk China, nu die creëren wij een „Weg“ voor zwembadmateriaal tussen Europa en Azië, levertijd van 25 dagen aan 15 dagen wordt verminderd, en verlenen de professionele OEM van het poolmateriaal dienst, bescherm commerciële volledig cliënt

  Identiteit en octrooirechten.

   

  FREESEA houd altijd nadruk op wereldtechnologie die, die nieuwe energy-saving producten ontwikkelen elk jaar, die pogen de globale energie te steunen - besparingsplan, en het zwembad industrie-leidend merk proberen te zijn dat high-end slechts hoog rendement en lage energieverbruikproducten levert.

  GUANG ZHOU CITY FREESEA ELECTRICAL CO., LTD fabriek productielijn 0

  GUANG ZHOU CITY FREESEA ELECTRICAL CO., LTD fabriek productielijn 1

  GUANG ZHOU CITY FREESEA ELECTRICAL CO., LTD fabriek productielijn 2

  GUANG ZHOU CITY FREESEA ELECTRICAL CO., LTD fabriek productielijn 3

Contactgegevens
GUANG ZHOU CITY FREESEA ELECTRICAL CO., LTD

Contactpersoon: Ms. Sindy Jin

Tel.: +86-13535307437

Fax: 86-020-36401571

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)